Hogy ne legyen ciki

Egy új app-pal elküldés után is törölhetjük a kínos üzeneteket

A Strings nevű alkalmazással komoly kellemetlenségeket spórolhatunk meg magunknak - sajnos csak akkor, ha iPhone-t használunk.

2015.01.04 17:12ma.hu

Ki ne ismerné azt a felettébb kínos, gyomor- és toroktájt azonnali gombócképződést indukáló érzést, amikor egy átdorbézolt éjszaka után rájön, hogy alkoholos más-állapotában dühös, szomorú vagy éppen személyeskedő üzenetekkel szórta tele az exe, a főnöke vagy valamelyik családtagja digitális levelesládáját.

Szerencsére a számukra (számunkra) is van már megnyugtató megoldás: a Strings nevű új app-pal az elküldés után is törölhetjük a meggondolatlanul bebillentyűzött üzeneteket és óvatlanul elküldött szelfiket. Üröm az örömben, hogy a remek, egyszersmind erősen hiánypótló alkalmazást egyelőre csak akkor érjük el, ha iPhone-t használunk, és az is telepítette a mobiljára, akinek az inkriminált üzenet küldtük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.