Gyártás

Az Apple képtelen szabadulni a Samsungtól

A következő iPhone processzorát is a dél-koreai cég gyártja. Meg a következőket is...

2014.12.13 10:00ma.hu

Az Electronic Times híre szerint a Samsung texasi gyárában már elkezdték az Apple A9-es processzorainak gyártását. A szaksajtó régóta találgatja, hogy kire bízza majd a cupertinói cég legújabb generációs chipejeinek építését. A most futó iPhone-okban és iPadekben használt A8-as lapkák jelentős része a TSMC gyáraiban készült, de úgy fest, a dél-koreai gyártónak sikerült a tajvaniakénál jobb ajánlatot letennie az asztalra, és elcsakliznia ezt a fontos megrendelést.

The Verge

A Samsung egyelőre nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy mikor kezdi leszállítani az új processzorokat az Apple-nek. A szakemberek szerint valószínű, hogy a cég mindent elkövet majd annak érdekében, hogy a TSMC-t is bevonhassa a gyártásba - hiszen így elkerülhetővé válna a számára, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön legnagyobb mobilpiaci konkurensével szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.