Újabb funkció

Már bejegyzésekre is rákereshetünk a Facebookon

A cég azt reméli, hogy az új rendszer jobb felhasználói élményt kínál a mobilosok számára.

2014.12.09 18:30ma.hu

A Facebook majdnem két évvel ezelőtt mutatta be a Graph Search-öt, amelynek segítségével a viselkedésük és szokásaik alapján is kereshetünk a facebookos ismerőseink között. Ideje volt már az újabb frissítésnek: a cég hétfőn mutatta be keresőmotorjának legújabb fejlesztését, amely lehetővé teszi, hogy ezentúl ne csak személyekre és oldalakra, hanem konkrét bejegyzésekre is rákereshessünk a közösségi oldalon.

A Facebook azt reméli, hogy az új kereső sokkal jobban működik majd a mobil eszközökön, mint a korábbi megoldások. „Az emberek mobilozni akarnak – mondta a The Verge-nek nyilatkozva Rousseau Kazi, a cég keresőtermékekért felelős menedzsere. – (…) Erősebb, jobb, gyorsabb, mobil keresést akarnak.”

Az új rendszert egyelőre csak az amerikai felhasználók érhetik el, de a következő hónapokban a világ többi részén is fokozatosan bevezetik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.