Leáll a rendszer

Karbantartás miatt szünetel több mobilfizetéses szolgáltatás

2014. december 7-én hajnalban 2 órán keresztül a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer teljes működése szünetel; ezért ez idő alatt a mobilfizetési szolgáltatások - az e-matrica, a viszonylati jegyvásárlás és mobilparkolás - nem érhetők el.

2014.12.05 17:08MTI
Fotó: archív

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. tájékoztatása szerint a hajnali 2 és 4 óra közötti időszakban történő karbantartás érinti a mobilparkolás szolgáltatást, valamint az e-matrica és a HU-GO mobil viszonylati jegyvásárlást egyaránt.

A szolgáltató felhívja a figyelmet, hogy a nap 24 órájában - így a karbantartás ideje alatt is - díjköteles a parkolás Budapesten a Citadella parkolójában, Debrecenben a nagyerdei mélygarázsban és Zalaegerszegen a Kosztolányi Dezső utcai Csipke Parkolóházban. A parkolási díj sem mobilfizetéssel, sem interneten keresztül nem rendezhető ez idő alatt, a fizetés csak készpénzben történhet.

E-matrica vásárlásra sem lesz lehetőség az érintett időszakban. Autópálya matrica a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. éjjel-nappal nyitva tartó ügyfélszolgálatain és a benzinkutakon vásárolható. Továbbá a HU-GO viszonylati jegy mobilvásárlási szolgáltatást szintén érinti a karbantartás, melyről részletes tájékoztatás a www.hu-go.hu weboldalon érhető el - olvasható a tájékoztatóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.