Continuum

Januárban mutatják be a Windows 10 első felhasználói változatát

A Microsoft a CES-en is kiállít majd, de az operációs rendszer egy külön sajtóeseményen mutatkozhat be.

2014.11.29 09:00ma.hu

A The Verge szerint a Microsoft januárban fogja bemutatni a Windows 10 első felhasználói változatát. A redmondi cég nagy versenytársaival együtt a CES-en is kiállít majd, de a weboldal "jól értesült forrásokra" hivatkozva azt írta, hogy az új operációs rendszert nem a vásáron, hanem egy külön sajtótájékoztatón debütál majd.

The Verge

A Microsoft új rendszerében számos újítás szerepel majd, köztük egy új, érintőképernyőkre fejlesztett interfész, a Continuum is. A januári eseményen minden bizonnyal a vállalat Windows-telefonokkal és tabletekkel, valamint az Xbox One játékplatformmal kapcsolatos fejlesztések is szóba kerülnek majd.

A Windows 10-et úgy tervezték meg, hogy a PC-k mellett táblagépeken, okostelefonon és az Xbox One-on is futtatható legyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.