Itt mindenki megkergült?

Kecskeszimulátor, többjátékos módban!

Van az emberi abszurditásnak egy határa, ami után már érdemes pénzt csinálni belőle. A kecskeszimulátor képes volt az extrém alapötletet még tovább fokozni.

2014.11.24 19:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu

A Goat Simulator néven híressé vált játék pontosan az, amiről neve is szól: kecskét kell benne játszani. Kecskebőrbe bújva réten szaladgálni nem sok izgalmat jelenthet, de a dolog abszurditása miatt mégis sokan próbálták ki a játékprogramot - annak fizetős mivolta ellenére.

Fejlesztője pedig vette a lapot, igyekszik kiaknázni minden, ebben rejlő lehetőséget. Nemrég bejelentette, hogy MMO-t (massively multiplayer online game) készít belőle, vagyis interneten keresztül, másokkal együtt játszhatóvá teszi a Goat Simulatort. Végre kézzelfogható ellenséget is kaptak a leendő kecskebőrbe bújó játékosok: ezúttal a birkákkal kell leszámolni.



Azt hiszi, hogy ezzel minden abszurditást ellőtt a fejlesztő? Dehogy, van még tovább is. Például öt választható karakterosztály (harcos, varázsló, vadász, tolvaj - és mikrohullámú) segítségével igyekszik a méltán sikeres, már tízedik évét taposó World of Warcraftet parodizálni.

Az ingyenes frissítés jelenleg csak PC-s játékosoknak érhető el, de a Coffe Stain Studios már dolgozik a Mac és Linux felhasználóknak szóló portoláson is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.