Két microSIM-mel

Jó okostelefont olcsón?

Négymagos processzorral, nagy kijelzővel szerelték fel, mégis elérhető áron kerül boltokba az okostelefon.

2014.11.20 21:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Honor

Egy hónappal európai bemutatkozása után a Honor egy új modellt dob a piacra: a Honor 3C kialakítását lekerekített formák jellemzik. A készülék 5 hüvelykes HD (720p) IPS kijelzővel bír, a szíve pedig egy négymagos MediaTek processzor (4x1,3 GHz), melyet 2 GB memória egészít ki. Ezekkel felszerelve a legtöbb multimédia-funkciót zökkenőmentesen kezeli, a legújabb játékok többsége is futtatható a telefonon. A 8 GB-os belső tárhely microSD kártyával bővíthető.

Az akkumulátor teljesítménye 2300 mAh, energiagazdálkodási technológiával ez 300 óra készenléti időt biztosít. Két külön microSIM foglalattal rendelkezik, így egyszerre szolgálhat személyes és munkahelyi telefonként is.

A készülék 8 megapixeles fő kameráját egy LED vaku egészíti ki, míg az elülső, 5 megapixeles fényképező panoráma önarcképek készítésére is alkalmas. A szelfik szerelmeseinek jól jöhet a szépítő effekt, mely automatikusan feljavítja az arcszínt a képeken, és a kisebb bőrhibákat is eltünteti.

Az egyszerű használatot a 4.2-es Android rendszer és a továbbfejlesztett EMUI 2.0 felhasználói felület biztosítja. Vezetékmentes hálózati csatlakozások széles körét támogatja: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS egyaránt megtalálható benne.

A Honor 3C decemberben kerül a magyarországi boltokba, 44 990 Ft-os fogyasztói áron.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.