Frissebb, lágyabb, jobb

Fényképezni az e-könyvolvasóval

Frissítést kapott a világ első beépített fényképezőgéppel rendelkező E Ink technológiájú e-könyv olvasója - akár tíz, a beépített kamerával készített kép is egy PDF-be egyesíthető, a szövegfelismerő funkciónak köszönhetően szerkeszthető is a dokumentum.

2014.11.19 21:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: PocketBook

A PocketBook Ultra kamera alkalmazásának egyik újdonsága, hogy automatikusan a készülék tartásának irányába fordul fényképezés közben. A fotózás megkönnyítése érdekében ezen kívül a fókuszkeret folyamatosan látható a képernyőn. A frissítésnek köszönhetően még gyorsabban konvertálhatjuk szerkeszthető szövegformátummá az oldalakról készült képeinket, illetve hatékonyabbá vált a PDF és a DjVu fájlok kezelése is.

A továbbfejlesztett funkciók között találhatjuk még a maximális betűméret növelését, az Adobe RMSDK könyvtár frissítését a 10-es verzióra, és a szövegfelismerést horizontális képeken. Az 5.3-as frissítés letölthető a készülékre a beépített Wi-Fi segítségével, vagy a PocketBook hivatalos weboldalán keresztül.

A következő frissítés ISBN (International Standard Book Number) szkennelést is lehetővé tesz majd, megkönnyítve az e-könyvek keresését a webáruházakban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.