At work

Irodai programcsomagot fejleszt a Facebook

A Facebook at Work a Google Drive-nak, a Microsoft Office-nak és a LinkedInnek is komoly konkurense lehet.

2014.11.18 17:00ma.hu

A Financial Times értesülései szerint a Facebook új, kifejezetten a profi munkavállalóknak szánt közösségi oldal kifejlesztésén dolgozik. A „Facebook at Work” kollaborációs ás hálózatépítési szolgáltatásokat fog nyújtani a felhasználók számára.

Az új portál külsejét, felépítését és szolgáltatásait tekintve nagyban hasonlít a mindannyiunk által ismert közösségi oldalra. A felhasználók a privát oldalukat is megtarthatják; az üzleti és magánprofilok jól elkülönülnek majd egymástól.
A lap szerint a Facebook at Work lehetővé teszi a regisztráltak számára, hogy szakmai hálózatokat építsenek ki, dokumentumokat osszanak meg és cseteljenek a munkatársaikkal.

A Facebooknál már javában tesztelik az oldalt, amely a szakértők szerint komoly konkurense lehet az olyan, már jól ismert és bejáratott szolgáltatásoknak, mint a Google Drive, a Microsoft Office vagy éppen a LinkedIn, amely a maga 322 millió felhasználójával ma a világ legnagyobb üzleti hálózatának számít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.