Acer Aspire Switch 12

Ujjlenyomat-védelem a gorillaüvegen

Nem árt, ha az ellenállóság fokozása érdekében Gorilla Glass fedi kijelzőnket, pláne, ha a mérnökök az ujjlenyomat-védelemre külön gondoltak.

2014.11.14 09:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Acer

Mágneses zsanérokkal kapcsolódó billentyűzetével az Acer Aspire Switch 12 fő erőssége az öt felhasználási mód: notebook, tablet, kijelző, sátor mód, asztali gép formájában egyaránt megállja a helyét. Az Acer Aspire Switch 12 lecsatolható billentyűzete akár vezeték nélkül is használható, a teljes méretű gépeléshez biztosított munkakörnyezet kényelmes használatot biztosít (akár mutatóeszközzel is). 10 pontos multitouch irányítással rendelkezik, de akár az Acer Active Penje is használható, mellyel hatékonyabbá válhat az írás- és a rajzolás.

12,5 col átmérőjű, full HD (1920x080) IPS technológiás, Zero AirGapet alkalmazó kijelzőjét az ellenállóság fokozása érdekében a legújabb generációs Gorilla Glass-szel látták el, melyet ujjlenyomat védelemmel egészítettek ki az Acer mérnökei. A multimédiás élményt a beépített dupla előlapi hangszórók igyekeznek fokozni.

A legújabb Intel Core M processzorral lett ellátva, mely kifejezetten energiatakarékos, akár 8 óra videolejátszást is elérhetővé téve. Ventillátor nélküli kialakításnak köszönhetően az eszköz csendes. Két antennával is rendelkezik, így a vezetéknélküli adatátviteli sebesség a hagyományos kétszerese is lehet. Az eszköz USB 3.0, USB 2.0 és micro HDMI bemenetekkel van pluszban felszerelve.

Az Acer Aspire Switch 12 2014 novemberének végétől lesz elérhető Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.