"5x5x5"

Az első, "nokiátlan" Lumia

Kíváncsi, hogy milyen lett az első, "tisztán" Microsoft Lumia okostelefon? Ha szeretné látni, mire mentek a finnek nélkül Redmondban, kattintson!

2014.11.12 17:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Microsoft

A Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtató Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM öt integrált Microsoft szolgáltatást kínál. A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással. Az előre telepített Office-csomagnak köszönhetően a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetőek, szerkeszthetőek és megoszthatóak. A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos szinkronizálásához és tárolásához. A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással pedig a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetők.

A készülékek széles látószögű 5 megapixeles előlapi kamerával és 5" méretű kijelzővel rendelkeznek. Az 5" méretű qHD kijelzőt 5 megapixeles, széles látószögű előlapi kamera egészíti ki, mely nagyobb teret érzékel, így még több mutatható be egy érdekes háttérből, többen férnek rá a selfie fotókra és több barát vehet részt a Skype videóbeszélgetéseken. A Smart Dual SIM megoldással mindkét SIM kártya folyamatos elérhetőséget kínál.

A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok novemberben érkeznek egyes kulcsfontosságú piacokra és fehérben, feketében, valamint sötétszürke, élénk narancssárga, élénkzöld és ciánkék színekben lesznek kaphatók. A telefonok ára értelemszerűen operátoronként és piaconként változó, de becsült kiskereskedelmi áruk várhatóan 110 euró lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.