Ünnep

Kedden dobják piacra a Microsoft első Lumia telefonját

A cég egy olcsó okostelefonnal készül a karácsonyi szezonra.

2014.11.08 09:32ma.hu

A The Verge pénteki cikke szerint a Microsoft jövő hét kedden mutatja be első "saját" Lumia okostelefonját. A szoftvergyártó a november 11-i sajtótájékoztatóra szóló meghívójában azt írta, "A Microsoft mindenki számára elérhetővé teszi a mindennapi mobilhasználatban rejlő lehetőségeket". A meghívót egy lekerekített sarkú, narancssárga Lumia fotójával illusztrálták.

The Verge

A Microsoft nemrég jelentette be, hogy a „Microsoft Lumia” márkanév alatt fogja forgalmazni az okostelefonjait. A redmondi cég tavaly vásárolta fel a finn Nokia mobiltelefon-gyártó üzletágát. Sokan azt várták, hogy egy high-end készülékkel fognak bemutatkozni a piacon, de a The Verge „jól értesült forrásokra hivatkozva” azt írta, valójában egy „megfizethető árú okostelefonnal” készülnek.   

A kiszivárgott specifikációk szerint a készülék 5 hüvelykes kijelzőt, 1 GB RAM-ot, 5 megapixeles hátlapi fényképezőt és 1,2 GHz-es Snapdragon processzort kapott, és előlapi kamerája is lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.