3840x2160 pixel

32 colos, 8K felbontású, érintőképernyős monitor

Fényképészek, videóvágók és grafikus tervezők álma az ekkora méretű és felbontású kijelző, amin elfér minden ablak.

2014.11.06 09:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Acer

A B326HK monitor 3840x2160 pixeles felbontásra képes, ez négyszer annyi képpont, mint amivel a full HD 1080p kijelzők rendelkezek. A monitor IPS technológiára épül, melynek köszönhetően éles képet, színeket és fényerőt is kapunk, akár 178 fokos betekintési szögekből. Érintésérzékenységgel lett felruházva, úgy, hogy a tükröződésmentes képernyő kevésbé lesz maszatos használat közben.

A 32 colos monitor hordozza az Acer ColorPlus technológiát is; a beépített, 100 százalékos sRGB színgenerálási technológia révén magas színhűség és színhely-reprodukció garantált, összehangolva gazdag, természetes színképzéssel. A független, hatkomponenses színkeverésnek köszönhetően teljesen testre szabhatók a beállítások. A Super Sharpness technológia optimalizálja a képmegjelenítést, így az alacsonyabb felbontású fotók, streamek is jobb minőségűnek hatnak - például egy 1080p felbontású fotó esetében.

Az Acer eColor Management optimalizálja a képmegjelenítés teljesítményét; a felhasználók pedig Delta 2 opciós kiegészítőt választhatnak a monitorhoz, ami még pontosabb színvisszaadást és színkalibrációt nyújt.

Lehetőség nyílik arra, hogy akár 150 milliméterrel növeljük-csökkentsük a magasságot, 25-től 5 fokig döntsük, illetve 60 fokban elforgassuk az eszközt. Két eszköz is csatlakoztatható a monitorhoz, kettéosztott képernyő funkcióval, így egyszerre párhuzamosan két munkafelület is nyerhető. DisplayPort, MiniDisplayPort, HDMI, dual-link DVI portokkal lett felszerelve, a 4 darab USB 3.0 aljzat gyors adatátvitelt jelent, illetve kikapcsolt állapotban is tölthetőek az USB-n át csatlakoztatott eszközök.

A monitor ENERGY STAR minősítésű, EPEAT Gold elismerssel rendelkezik és a TCO szabványnak is megfelel. Ráadásul a fehér árnyalatú LED háttérvilágítás higanymentes, és az egész termék újrahasznosítható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.