Szereposztás

Seth Rogen játszhatja Steve Wozniakot az új Jobs-filmben

A legendás Apple-vezér szerepére Christian Bale-t szemelték ki.

2014.11.01 11:00ma.hu
http://www.thewrap.com

A The Wrap értesülései szerint Seth Rogen játszhatja Steve Wozniak szerepét a következő Steve Jobs-filmben. A weboldal hírét a Variety is megerősítette.

Rogen Christian Bale partnereként szerepelhet az Aaron Sorkin forgatókönyvéből, Danny Boyle rendezésében készülő moziban. Ha a producereknek sikerül megegyezniük vele, Bale magát az Apple legendás, 2011-ben elhunyt vezérigazgatóját alakítja majd.

Boyle, aki a Trainspotting révén vált világszerte ismertté, David Finchertől, a Harcosok klubja és Hetedik rendezőjétől vette át a produkciót. A filmben a hírek szerint Jessica Chastain is szerepelhet majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.