Gazdatest

200.000 dollárért adták el az Ebola.com-ot

A domain név egy amerikai üzletember tulajdonában volt. Egy marihuána-forgalmazásban utazó orosz cég vette meg.

2014.10.25 17:00ma.hu

A The Verge pénteken számolt be róla, hogy rekordáron, nem kevesebb, mint 200.000 dollárért cserélt gazdát az Ebola.com. A domain név egy amerikai üzletember, Jon Schultz tulajdonában volt, aki 2008-ban 13.500 dollárért vásárolta meg - tehát meglehetősen nagyot kaszált az üzleten.

Forrás: Wikipedia

Az amerikai tőzsdei felügyelet, a SEC adatai szerint a vevő az orosz Weed Growth Found nevű cég, amely 50.000 dollárt készpénzben, másik 150.000-et pedig egy marihuána-alapú orvosi és rekreációs termékek forgalmazásával foglalkozó vállalat, a volt új-mexikói kormányzó, Garry Johnson vezette Cannabis Sativa részvényeiben fizet ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.