Kézmozdulatokkal is lehet fényképezni

A telefon, aminek az előlapján is van "vaku"

Az LG F60 okostelefonban Android 4.4.2 KitKat operációs rendszerrel, négymagos processzorral, a dél-koreaiak új kezelőfelületével ötvözik az ultragyors mobilnetet nyújtó 4G LTE támogatást.

2014.10.15 13:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: LG

Az újdonság vékony, kompakt, fekete és fehér színváltozatokban elérhető készülékházában 4,5 hüvelykes IPS-kijelző (207ppi) és 2100 mAh-s akkumulátor kapott helyet. A már Magyarországon is elérhető modellben 1 GB RAM dolgozik az 1,2 GHz-es processzor alá, háttértára 4 és 8 GB-os lehet.

A felhasználói élményt az LG G3 saját szolgáltatásai hivatottak fokozni. A Gesture Shootnak, azaz a kézmozdulattal történő fényképezésnek köszönhetően a felhasználónak elég ökölbe szorítani a kezét a lencse előtt, így automatikusan elindul a 3 másodperces visszaszámlálás a felvétel elkészítéséig. Ráadásul az előlapi kamerafény használatával az előnézeti képernyő mellett fényes fehér háttér jelenik meg a kijelzőn, amely növeli az arc megvilágítását szelfi üzemmódban.

A Touch & Shoot, azaz az érintéssel fényképezéssel gyorsan és könnyen megörökíthetők a különleges pillanatok: a kijelző bármely pontját megérintve a kamera automatikusan fókuszál és fényképez, egyetlen mozdulattal. A Knock Code segítségével az F60 egyetlen mozdulattal feloldható - elég lekopogni az előre beállított mintát a telefon kijelzőjén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.