First world toyz

Papír megy be, repülő jön ki - 3 másodperc alatt!

Elképesztő, mikre képes a 3D-s nyomtatás - nemrég ezzel a módszerrel készítettek puskát, ami papírral működik. Természetesen semmilyen katonai jelentősége nincs, de ha nem hiszi, nézze meg videón!

2014.10.09 17:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Se szeri, se száma a 3D-s nyomtatással készült eszközöknek; a háromdimenziós printelés kétségtelenül forradalmasítja a tárgyak előállítását. És azt is minden vitán felül áll, hogy ezt nem a most bemutatásra kerülő projekt fogja kiteljesíteni. Mindazonáltal érdemes megnézni, mire is képes egy papírral működő puska.



A papírrepülő-rajongóknak a jövőben tehát már a hajtogatással sem kell törődniük, megteszi helyettük azt az automatika. Csak be kell helyezni pár lapot, és a hátborzongatóan visító fegyver pár másodperc alatt papírrepülővé konvertálja azt, ráadásul még ki is lövi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.