10 megapixeles kamerával

Hazánkban a Microsoft csúcs-okostelefonja

A Lumia 830 okostelefon Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel érkezik, és olyan képességekkel rendelkezik, mint például a vezeték nélküli töltés, az optikai képstabilizátor és az energiahatékony mozgásérzékelést és helymeghatározást biztosító SensorCore technológia.

2014.10.09 09:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Microsoft

A Lumia 830 okostelefon képeire és videóira se éjjel, se nappal nem lesz panasz, a 10 megapixeles PureView kamerának, a ZEISS optikának, a Rich Recording funkciónak, valamint a jelenleg a Lumia készülékeken elérhető legvékonyabb optikai képstabilizátorának köszönhetően. Az élő képek (Living Images) funkcióval megörökíthetők az érzelmek és arckifejezések, a Storyteller alkalmazással pedig mindez megosztható a közösségi oldalakon.

A Windows Phone 8.1 operációs rendszer legújabb verziójával, a Lumia Denim frissítéssel a fontos funkciók gyorsan elérhetők az Értesítéseknek, az Élő Csempéknek és a Microsoft Office Mobile alkalmazásnak köszönhetően. A munkát utazás közben a Microsoft OneDrive, valamint a Microsoft Office alkalmazásai, az Outlook, a Word, az Excel és a PowerPoint segítik. A OneDrive szolgáltatás pedig 15GB felhőtárhelyet kínál, amellyel bármely tartalom biztonságosan szinkronizálható és megosztható a családdal, barátokkal vagy kollégákkal - akár útközben is.

A Windows Phone operációs rendszerrel alkalmazások széles választéka érhető el, például az Instagram, az Adidas miCoach, a Vimeo, és a Flipboard. A készülékek közötti szinkronizálás pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók ott folytassák a munkát, ahol az előző eszközön abbahagyták. Vagy akár a játékot: az 1,2 GHz-es, négymagos, Qualcomm Snapdragon 400 processzornak köszönhetően a játékok futtatása és a böngészés is zökkenőmentes az 5" méretű ClearBlack kijelzőn.

SensorCore technológiája energiahatékony mozgásérzékelést és helymeghatározást biztosít, még a telefon lezárt állapotában is. Így a készülék edzéshez és kiránduláshoz is használható, olyan alkalmazások használatával, mint például a Bing Egészség és Fitnesz vagy az Adidas miCoach.

2200 mAh akkumulátora és a beépített vezeték nélküli töltés kényelmes használatot tesz lehetővé (a vezeték nélküli töltő nem része az értékesítési csomagnak).

Élénk narancssárga és zöld színekben, valamint fehérben és feketében kapható Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.