Prémium érzés a középkategóriában

Magyarországon az LG G3 S!

Hazánkba is megérkezett a dél-koreai vállalat újgenerációs okostelefonjainak középkategóriás változata. Lézeres autofókusz, 5 colos kijelző, elérthető áron.

2014.09.19 19:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: LG

Az LG G3 S a belépőszintű és a középkategóriás okostelefonok egyre növekvő piaci szegmensét célozza. A készülék 5 hüvelykes, HD IPS kijelzővel rendelkezik, amelynek a készülékházhoz viszonyított aránya magas: 74,1%-os. Az LG G3 S a csúcskategóriás társából magával hozta a lézeres autófókuszt és a "Floating Arc" kialakítást. Az ergonómikus forma és vékony oldalprofil kényelmes fogást biztosít a mindennapi használat során; a hosszú üzemidőről pedig egy 2540 mAh-s, nagy teljesítményű akkumulátor gondoskodik. A készülék négymagos processzort kapott, 8 GB memóriával rendelkezik és az Android KitKat operációs rendszer 4.4.2 verziója fut rajta.

A kényelmes fényképezéshez több, az LG G3-nál már megismert funkciót is kapunk az LG G3 S-től: életünk pontos pillanatait egy 8 megapixeles kamerával tudjuk rögzíteni, ami lézeres autofókusszal rendelkezik. Ennek a lényege, hogy a kamera lézersugárral méri meg a tárgyak és a kamera közötti távolságot, így gyorsan tud fókuszálni és éles képeket készíteni. Az eddigiektől eltérően az érintéssel fényképezés (Touch & Shoot) funkció egy lépésben fókuszál és készíti el a fotót, elég megérinteni a fókuszpontot a kijelzőn és már kész is a kívánt kép. A kézmozdulattal történő fényképezés révén pedig ökölbe szorított kézzel lehet elindítani egy 3 másodperces visszaszámlálást a felvétel elkészítéséhez.

A telefonon való gépelést az intelligens billentyűzet (Smart Keyboard) segíti úgy, hogy megjegyzi a használója gépelési stílusát és 75%-kal csökkenti az elgépelési hibalehetőséget. A QuickMemo+ funkcióval pedig jegyzetelni és rajzolni is lehet.

A 134 grammos eszköz már kapható a Telenor kínálatában, All-In L csomagban 0 forinttól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.