Zero Air Gap

Három SIM-kártya egy telefonban?

Akár 60 napnyi készenlétre is képesek az Acer új középkategóriás készülékei.

2014.09.18 09:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Acer

Az Acer Liquid E700 60 nap készenlétet, akár 12 óra videolejátszást, 100 óra zenehallgatást és 24 órás beszélgetési időtartamot garantál felhasználójának - 3500 mAh-s akkumulátora mellett ez már nem is olyan meglepő. 5 col átmérőjű HD képernyője IPS technológiás, így még 178 fokos betekintési szögekben is élvezhető képet produkál. Akár borús, vagy napos az idő, a Zero Air Gap technológia magas fényerejű képmegjelenítést nyújt, a hangzásról pedig a beépített DTS Studio Sound rendszer gondoskodik.

Az Acer Liquid E700 tri-SIM opciós, mindemellett négysávos. Ennek ellenére vékony maradt a készülék, ugyanis vastagsága éppen 1 centiméter alatt marad, teljes tömege pedig 155 gramm. Négymagos processzorának köszönhetően garantált a magas teljesítmény, 16 GB belső háttértárával és 2 GB flash memóriájával pedig a multitasking sem akadály. Az Acer FLOAT megoldása biztosítja, hogy különböző applikációk párhuzamosan futtathatók legyenek ugyanazon a képernyőn.

Az AcerRAPID és a beépített előlapi LED vaku révén szelfik készíthetőek, míg az Acer LiveScreen együttműködés-alapú munkavégzéshez és a személyes tartalommegosztáshoz készült.

A középkategória fölé pozícionálta Liquid Jade okostelefonját a vállalat. A készülék minimalista, elegáns kivitelben jelenik meg; ergonomikus, hajlított tokozásban öltött testet, Gorilla Glass 3 technológiájú kijelzővel. A sajtótájékoztatón elhangzottak szerint az új típusú üveg nagyobb védelmet kínál a fizikai behatások, karcok ellen elődjénél.

4.4-es verziószámú Android operációs rendszerrel, 5 colos HD IPS kijelzővel és Zero Air Gap technológiával az eszköz élénk képvisszaadást garantál. Ezt a beépített 13 megapixeles kamera (0.3s fókusz, F1.8) egészíti ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.