Checkin

Web-alapú belépés-ellenőrzés kis és közepes vállalatoknak

A belépési pontok rendszerhez való csatlakoztatása mind IP-hálózaton, mind hagyományos buszkapcsolatban lehetséges.

2014.09.14 04:30ma.hu

Az új belépés-ellenőrző rendszer, az Aliro jól áttekinthető rendszer-architektúrát kínál felhasználóbarát szoftverrel és intuitív módon használható mobilalkalmazásokkal. A rugalmas kezelő koncepciónak köszönhetően a rendszert majd' minden internet-kapcsolattal rendelkező készülékről irányítani lehet.

Siemens-fotó

Az Aliro architektúrájának nagyszerűsége abban áll, hogy minden ajtóhoz egy és csakis egy belépés-ellenőrző egység tartozik. Ez az installációt végző számára egyszerűbbé teszi a rendszer kialakítását és a költség-előirányzat elkészítését. A belépési pontok adatrögzítő állomásként is használhatók, miáltal kiegészítő hardver feleslegessé válik. Emellett az architektúra jobb költség-átláthatóságot is ad a felhasználónak, mivel a rendszerköltségek a védendő belépési pontok (ajtók) számával arányosak. Ezért az Aliro ideális megoldás kkv-k, kiskereskedelmi egységek, egészségügyi központok és irodák számára, amelyeknek egyszerű beléptető rendszerre van szükségük legfeljebb 512 ajtóval, 10 000 felhasználóval és 100 000 belépőkártyával.

A belépési pontok rendszerhez való csatlakoztatása mind IP-hálózaton, mind hagyományos buszkapcsolatban lehetséges. A belépési pontok szabványos alkalmazásra előre vannak konfigurálva, és változtatás nélkül alkalmazhatók. Az installatőrnek módja van a standard konfiguráció problémamentes illesztésére, ha specifikus felhasználói igényeket kell kielégíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.