Egyszerűség, mobilitás és gyors használat

A világ egyik legkompaktabb nyomtatója

Sosincs hely a nyomtatónak, mindig útban van? A Samsung új termékeivel nincs többé ilyen probléma, hiszen rendkívül kis helyet foglal el, speciális kialakítása révén.

2014.09.11 13:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Samsung

"A Samsung koncepciónyomtatóit három alapvető szempont szerint tervezték: egyszerűség, mobilitás és gyors használat. Az újszerű dizájn szerint kialakított koncepciónyomtatóinkat a mobilnyomtatás otthoni és irodai alkalmazása, valamint az egyre népszerűbb környezetbarát technológia elterjesztése hívta életre" - mondta Seungwook Jeong, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások Üzletágának vezető tervezője.

A mobilnyomtatás egyre népszerűbb irányzatán belül a "Vase" egy olyan mono lézernyomtatóba - álló kialakításának köszönhetően - egyrészt függőlegesen adagolható a papír, másrészt kisebb helyet is foglal. Több semleges színben is elkészült, így bármilyen stílusú nappaliszobában elhelyezhető.

Az "Egg Tray" egy környezetbarát festékpatron csomagot újrahasznosított papírból készült dobozba csomagolták. A hagyományos papírdoboz helyett - amelyben levegővel töltött párnácskák, kézikönyv és garanciajegy is található - az "Egg Tray" újrahasznosított préselt papírból készült tálcában érkezik. Ez nem csak az anyagköltségeket csökkenti le, de sokkal környezetbarátabb is.

A "One & One" egy hibrid kialakítású mono lézernyomtató, amely két különböző színben képes nyomtatni. A két festékpatron lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a cián, a magenta vagy a sárga színnel egészítse ki a szabványos fekete nyomtatást.

A "Mate" egy mono lézernyomtató, amelynek színeit a panelek segítségével egyszerűen személyre szabja a felhasználó, s így a szoba esztétikai kialakításához is hozzáilleszthető. A panelek a felhasználó személyes ízlésének megfelelően cserélhetőek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.