Lumia 530

Két SIM-kártyás, de már nem Nokia

Windows Phone élmény, belépőszintű áron - már hazánkban is kapható a "nokiátlanított" Lumia 530, ráadásul kétféle kivitelezésben: 1 és 2 SIM-kártyás változatban is.

2014.09.11 09:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Microsoft

Az egy és két SIM kártyás változatban egyaránt kapható, 3G-s Lumia 530 készülék kártyafüggetlenül majdnem 35 ezer forintért kínálja a legújabb generációs okostelefon-élményt és szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a Microsoft ökoszisztéma szolgáltatásait. A készülék a Windows Phone operációs rendszer legújabb 8.1 verzióját futtatja, amely magában foglalja az Action Center egy mozdulattal elérhető értesítéseit és a gyors Word Flow billentyűzetet.

Négymagos Qualcomm Snapdragon processzor gondoskodik a weboldalak, alkalmazások és játékok gyorsabb megjelenítéséről a 4" méretű LCD-n, amely mellé 512 MB-nyi memória társul. A két SIM kártyás, 3G-s változat lehetővé teszi a két SIM kártya közti könnyű átváltást. A 4GB-os belső memóriát SD kártyával akár 128 GB-ig is bővíthetjük és emellett 15 GB ingyenes felhőtárhely áll a rendelkezésünkre a Microsoft OneDrive szolgáltatásnak köszönhetően.

Az okostelefonba integrálták a Microsoft szolgáltatásokat, például Skype-ot és Microsoft Office Mobile-t, emellett megtalálhatók a legnépszerűbb közösségi alkalmazások, például az Uber, az Instagram, a WhatsApp, a Viber és a WeChat. Az olyan közkedvelt játékok pedig, mint az Asphalt 8, a Windows Phone Áruházból tölthetők le. A készülék olyan szolgáltatásokat is kínál, mint az itthon és külföldön egyaránt használható offline navigáció (letölthető térképekkel), vagy a Creative Studio és a Glam Me, amelyek lehetővé teszi, hogy a felhasználók az 5 megapixeles főkamerát használva jó minőségű selfie fotókat készítsenek hangvezérlés segítségével.

Az 1430 mAh-s akkumulátorávla 22 óra készenléti és 13 óra beszélgetési időt kínáló Lumia 530 okostelefonhoz élénk narancssárga, élénkzöld, stílusos sötétszürke és fehér cserélhető hátlapok kaphatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.