Hasít a mobilnet

Jó most Norvégiában magyarnak lenni

A Telenor magyar ügyfelei 4G hálózaton roamingolhatnak Norvégiában.

2014.09.10 03:30MTI

A Telenor magyar ügyfelei negyedik generációs hálózaton vehetik igénybe a roamingszolgáltatást Norvégiában - közölte a mobilszolgáltató kedden az MTI-vel.

A magyar és a norvég Telenor együttműködésének köszönhetően a magyar Telenor ügyfelek norvégiai látogatásuk során igénybe vehetik az anyavállalat 4G hálózatát, míg a norvég előfizetők Magyarországon használhatják a Telenor Hipernet hálózatát. A közlemény szerint a vállalat Magyarországon elsőként és nemzetközi szinten is az elsők között biztosít 4G roaming lehetőséget ügyfelei számára.

Közölték azt is, hogy Norvégiában jelenleg a lakosság több mint fele fér hozzá a vállalat legfejlettebb hálózatához, jövőre pedig ez az arány már a 90 százalékot is elérheti a gyors fejlesztések eredményeként.

A Telenor Magyarország kedvező díjazású roaming csomagokat kínál az Európai Unió területén. Napi- és hetijegyek választhatók kizárólag internetezéshez, vagy beszélgetéshez, illetve a kettő kombinációjához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.