Integrált médialejátszóval

Videorögzítés, közvetlenül a tévére

Nem kell ragaszkodnunk az előre megadott időpontokhoz: akkor nézhetjük meg kedvenc sorozatunk legújabb részét vagy egy izgalmas focimeccset, amikor csak kedvünk tartja.

2014.09.10 13:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Toshiba

A Toshiba bejelentette L24-es sorozatú, kedvező árú tévékészülékeinek új modelljeit, a 102 cm-es (40") és a 127 cm-es (50") változatokat, melyek Full HD felbontású képernyővel és számos multimédiás funkcióval rendelkeznek. Videorögzítő (PVR) funkciója segítségével felvehetjük kedvenc műsorainkat, így azokat bármikor megtekinthetjük. Nem kell tehát ragaszkodnunk az előre megadott időpontokhoz: akkor nézhetjük meg kedvenc sorozatunk legújabb részét vagy egy izgalmas focimeccset, amikor csak kedvünk tartja. A PVR funkció a műsort közvetlenül a csatlakoztatott merevlemezes meghajtóra (HDD) rögzíti.

A beépített médialejátszó segítségével az L24-es sorozatú televíziók nem csupán a tévéműsor megtekintésére alkalmasak. A lejátszó felhasználóbarát kezelőfelülete révén a korábban rögzített filmeket, tévéprogramokat, vagy a csatlakoztatott USB meghajtón található videókat, fotókat könnyedén, kedvünk szerint tekinthetjük meg a nagy képernyőn, együtt, családi vagy baráti körben.

Az L24-es sorozatú tévékészülékekben számos csatlakozó található. A két HDMI port révén a tévéhez játékkonzolt vagy akár Blu-ray lejátszót is csatlakoztathatunk, így válhat a nagyképernyős készülék a család szórakoztatóközpontjává. A PC bemenet továbbá lehetővé teszi, hogy számítógépüket nagy kijelzővel használhassuk, vagy akár bármilyen online tartalmat mutassunk be nagyobb nézőközönségnek.

Az új L24-es modelleket a Toshiba egységes dizájnkoncepciója alapján tervezték, 2014. negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.