Hordozhatóság mindenek előtt!

Hangszórók kábel nélkül?

Ha hangminőségben nem is feltétlenül elégíti ki az audiofilek igényeit, olyat tud a Toshiba új hangszórója, amit csak kevesen: bárhová magunkkal vihetjük.

2014.09.09 13:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Toshiba

A Toshiba új, hordozható hangszóróival kedvenc zenéinket akár a parkban, a strandon vagy egy kerti parti közben is minőségben hallgathatjuk. A kültéri alkalmazás mellett az eszközöket otthon is, a lakás bármely helyiségében használhatjuk. A Bluetooth csatlakozási lehetőség és az érintéses (NFC) technológia révén a szabványoknak megfelelő laptopon, táblagépen vagy okostelefonon tárolt zenéinket minden nehézség nélkül hallgathatjuk az új Toshiba hangszórónkon. A vonalbemenetre egyéb eszközeinket, például MP3-lejátszónkat is csatlakoztathatjuk, a beépített mikrofon pedig konferenciabeszélgetésekre is használható.

A felhasználók kétféle modell közül választhatnak. A TY-WSP52EU 2 Watt kimenő hangteljesítménnyel rendelkezik, míg a TY-WSP54EU típusjelű, 10 wattos változat nagyobb helyiségben történő használathoz is alkalmas. Előbbi 13, utóbbi 10 órányi lejátszásra képes, 50 százalékos hangerő mellett. A háromféle színben (fekete, fehér és diófa) megjelenő, fényes, kocka alakú hangszórók bárhol jól mutatnak.

A Toshiba közel negyed kilogrammos TY-WSP54EU és 620 grammos TY-WSP52EU hordozható, vezeték nélküli hangszórói 2014 negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.