Itt az idő javítani a hangzáson is!

Ívelt hangprojektor az ívelt tévékhez

Nemcsak külsejükben hoznak új színt az audiokészülékek piacán.

2014.09.08 17:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: Samsung

Az ívelt televíziók mellett a Samsung ívelt termékkínálata most már a Samsung HW-7500/H7501-est, a televízióhoz passzoló ívelt hangprojektort is magában foglalja. A készüléket többféleképpen elhelyezhetik a felhasználók: egyszerűen az asztalra, szekrényre fektetve, egy 55"-65"-os Samsung ívelt UHD TV aljához illesztve, ami tulajdonképpen a TV talpat helyettesíti, vagy akár a TV-hez illesztve a falra is szerelhető.

42 mm-es vastagságával és 4200 mm-es rádiusszal - amely ugyanakkora, mint a Samsung ívelt UHD televízióinak íve - az ívelt hangprojektor szinte körülveszi a nézőt. A szett két részből; egy bárból és egy mélynyomóból áll, a fekvő bár részbe 8 hangszórót építettek, az ível kialakításnak köszönhetően így három irányból érkezik a hang, térbeli hanghatást keltve.

A Samsung saját technológiájának, a MAG (Multi air gap) technológiának köszönhetően jobb hangminőséget, és erősebb hangzást biztosít a középső és alacsony hangtartományban a jobb hanghűség és a minimális torzítás érdekében. A TV SoundConnect opcióval pedig vezeték nélkül is csatlakoztatható a készülék a Samsung TV-khez, így a különböző funkciókat akár a TV távirányítójával is elérhetik a felhasználók.

A Samsung vezeték nélküli Audio Multiroom termékeit egyszerű Plug & Play csatlakozással lehet üzembe helyezni. Az M3 kis méretének köszönhetően tisztább és kiegyensúlyozottabb hanghatást nyújt a lakás kisebb helyiségeiben is. Ráadásul a felhasználók az okostelefonjukról vagy táblagépükről is vezérelhetik a készüléket egyesítve a különböző helyeken tárolt zenéket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.