LG MiniBeam

Hordozható minimozi

Az LG könnyen hordozható mini projektora tiszta, élénk képet vetít bármilyen sík felületre.

2014.08.28 16:05Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Forrás: LG

Az LG Electronics a következő hónapban hozza kereskedelmi forgalomba Bluetooth MiniBeam projektorát, a PW700 modellt Európában. A Bluetooth-kapcsolaton keresztül vezeték nélkül is csatlakoztathatók hozzá más eszközök, így többek között képes például hangot továbbítani a kompatibilis audiorendszerekre, akár a fejhallgatóra és házimozirendszerekre is.

A kompakt kialakítású projektor 172×117 mm-es méretekkel bír és 580 grammot nyom. A PW700-as modell 700 ANSI lumen fényerejével, 100.000:1 kontrasztarányával és 1280×800-as felbontásával moziélményt hoz a nappali falára, a hálószoba plafonjára, a garázsajtóra vagy akár az épületek oldalára is. A különböző képernyő-megosztási lehetőségek (WiDi, Miracast, HDMI) segítségével könnyen elérhetők a laptopon, okostelefonon és más elektronikus eszközökön tárolt tartalmak.

Az LG PW700 már szeptemberben megjelenik a nagyobb európai országokban, majd októberben Ázsia és a Közel-Kelet országaiban is. Az IFA 2014 kiállítás látogatói a Messe Berlin 11.2-es termében találkozhatnak az LG Bluetooth MiniBeam projektorral szeptember 5. és 10. között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.