Angela Merkel is blackberry-zik

Lehallgatás elleni német technológiát vásárolt a BlackBerry

A kanadai BlackBerry nyilvánosságra nem hozott összegért megvásárolta a titkosítástechnológiai német Secusmart GmbH vállalatot.

2014.07.29 17:05MTI
Forrás: Wikipedia

A BlackBerry a vállalati és kormányzati ügyfeleknek nyújtott titkosított kommunikációs szolgáltatásokkal kívánja visszaszerezni az okostelefon piacon elveszített pozícióit.

A düsseldorfi Secusmart lehallgatási kísérletek ellen védő titkosítási eljárásokkal foglalkozik és ügyfelei között tudhatja a német mellett a kanadai kormányzati intézményeket is. A vállalat BlackBerry 10 telefonokon futó szolgáltatását használja Angela Merkel kancellár is.

Egy olyan magas hozzáadott értéket képviselő technológiáról van szó, ami nagyban növeli előnyünket versenytársainkkal szemben - jelentette ki John Chen, a BlackBerry vezérigazgatója egy interjúban. Hans-Christoph Quelle, a Secusmart igazgatója közleményben adott hangot annak a meggyőződésnek, hogy a most megkötött üzlet nagyban elősegíti vállalata terjeszkedési lehetőségeit a mobil lehallgatást és adatlopást megakadályozó technológiák iránt egyre nagyobb keresletet támasztó világpiacon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.