Kéthetente menetrendszerű leállás?!

Megint meghalt a Facebook

Pontosan két héttel ezelőtt borzolta fel az internetes közösséget a Facebook szerverhibája, most úgy tűnik, újra világméretű leállás van az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon.

2014.07.03 08:04ma.hu

Pontosan ma két hete, június 19-én állt le az egyik legnépszerűbb közösségi oldal, amely a magyarországi felhasználókat mintegy fél órás időtartamban érintette, de világszerte összességében közel egy órát vett igénybe, míg minden helyreállt. Ma, július 3-án reggel 8 óra előtt újra hiba lépett fel a Facebookon, az üzenőfalon csak üres dobozok jelennek meg, a posztok nem frissülnek és az alkalmazások is elérhetetlenek.

A felhasználók természetesen ezúttal is a Twitterre özönlöttek, hogy információt szerezzenek, ám egyelőre - akárcsak két héttel ezelőtt - senki nem tud semmi biztosat, mi is mindössze annyit mondhatunk, hogy nemcsak Magyarországot érinti a probléma.

UPDATE: fél 9-kor már néha betöltődik a Timeline (üzenőfal), ám azon csak a leállás előtti utolsó üzenetek olvashatók, a frissek továbbra sem jelennek meg.

Ennyi látszik csütörtök reggel 8 óra után a Facebookon (Fotó: ma.hu)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.