Új A-sorozatú androidos tabletek

Egész napos videónézés tableten

"Házi szórakoztató központ" és olvasáshoz ideális, elérhető árú táblagépekkel jelentkezik a Lenovo.

2014.04.09 19:35Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Az új sorozat a hét hüvelykes A7-30-as eszközökkel indul, amelyeket a zenei és multimédiás tartalmak optimális élvezetéhez terveztek előlapi kettős hangszóróik révén. 7 hüvelykes kijelzője alá egy négymagos processzor dolgozik, SIM-kártya támogatásának köszönhetően pedig a külvilágtól Wi-Fi híján sincsen elvágva a felhasználó.

Az A7-50 megfizethető árú, ideális útitárs olvasáshoz élesebb szöveget és weboldalakat megjelenítő széles látószögű HD kijelzőjével. Mint az összes többi modellben, úgy ebben is négymagos processzor dolgozik, emellett egy elő- és hátlapi, 2 megapixeles kamera is helyet kapott rajta. Opcionális 3G-vel kínálja a kínai gyártó.

A nagyobb képernyővel ellátott A8 egy mobil "házi szórakoztató központ", amely többféle feltűnő színben jelenik meg. Dolby támogatással is rendelkezik, csakúgy, mint az A10 modell, amit pedig 10,1 hüvelyk széles HD kijelzővel szereltek fel.

A portfólió 2014 második negyedévétől lesz elérhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.