Választás 2014

London: az értesítést megkapták - de nincsenek benne a névjegyzékben...

A hiba a választási informatikai rendszer problémájára utal.

2014.04.06 10:26MTI

Az MSZP arra szólítja fel a hatóságokat, hogy orvosolják Londonban a választással kapcsolatos "problémákat, mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy a választópolgárok élhessenek szavazati jogukkal".

A párt országos központjának vasárnapi közleményében felhívta a figyelmet arra: több, Londonban regisztrált magyar választópolgár nem tudott élni szavazati jogával, mivel nem szerepeltek a választói névjegyzékben.

Mint írták, a hiba a választási informatikai rendszer problémájára utal, mivel e polgárok korábban megkapták az értesítést arról, hogy felvették őket a szavazóköri névjegyzékbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.