Megérett az emberiség a pusztulásra?

Szexelni facebookozás közben

Van, aki nem kettesben vagy hármasban csinálja, hanem "egymilliárdosban". Azon meg már meg se lehet lepődni, ha valaki szex közben kapja fel a telefont vagy tesz ki egy friss posztot a Facebookra.

2014.03.25 17:05Szilágyi Szabolcs - ma.hu
Na de hol a lányok keze?!

Sokan már azzal is megküzdenek, hogy továbbra is különválasszák a magánéletüket a munkától - mások viszont még amiatt sem éreznek lelkifurdalást, ha szex közben a telefonjukkal (is) vannak elfoglalva. Egy friss kutatás arra világított rá, hogy az közösségi oldalra regisztrált britek 5 százaléka már látogatta úgy okostelefonján a site-ot, hogy közben intim együttlétben volt valaki mással.

Az óvszergyártó Durex szponzorálásában lefolytatott kutatás mindazonáltal hagy kívánnivalót maga után. Sem a módszertant, sem a minta méretét nem árulták el, pedig ezek igencsak fontosak a hitelesség megteremtéséhez. De, ha ezen túl tudunk lépni, akkor tartogat még meglepetést a felmérés.

Például azt, hogy a nyilatkozók 12 százaléka már válaszolt szex közben telefonhívásra. 10 százalékuk pedig olvasott már szöveges üzenetet (SMS) aktus közben. Azt viszont nem árulja el a kutatás, hogy mindezt miért tették a válaszadók - ha nem elég izgalmas a partner, felesleges erőltetni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.