Kkívánság- és úticéllisták

Pinterest - már magyarul is!

A mai naptól Magyarországon magyar nyelven férhetünk hozzá a Pinterest weboldalához, továbbá iOS és Android mobiltelefon-alkalmazásaihoz.

2014.03.20 14:55Szilágyi Szabolcs - ma.hu

"Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy magyar nyelvű felhasználóink számára immár az anyanyelvükön is hozzáférhető oldalunk, ahol a legkülönfélébb témákban gyűjthetik össze és tűzhetik ki falukra kedvenc dolgaikat" - kommentálta a fejlesztést Matt Crystal, a Pinterest nemzeközi kapcsolatókért felelős vezetője. "A Pinterest már eddig is széles felhasználói bázissal rendelkezett Magyarországon, gyűjtögetett és tűzött ki képeket Pinterest-falára a legnépszerűbb divat, utazás, művészetek, gasztró és dekoráció témákban. A ma elérhetővé tett lokalizációval a magyar felhasználók saját nyelvükön fedezhetik fel hobbijukat és kedvenc érdeklődési területüket."

Az elmúlt év során a Pinterest több mint 20 nyelvre fordította le szolgáltatását, 2014-ben pedig további új nyelveken válik majd elérhetővé a platform.

Az emberek a Pinterestet többnyire kívánság- és úticéllisták összeállítására, az otthonuk dekorációjának tervezésére, receptek megosztására, és sok egyéb érdeklődési körben való kép és információ összegyűjtésére és megosztására, kreatív inspirálásra és inspirálódásra használják. A hasonló érdeklődési körrel bíró felhasználók (pinnerek) egyenként is követhetik egymás különböző tematikájú listáit, tudják saját falukra kitűzni aktuális kedvenc dolgaikat. A platform mindenki számára elérhető a www.pinterest.com oldalon, illetve letötlhető iOS és Android okostelefon-alkalmazásként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.