Okostelókra

Parkolási funkcióval bővült a Hegyvidék-alkalmazás

Az ingyenesen letölthető applikáció másfél éve működik a városrészben, egyebek mellett az ügyintézést segíti, de hegyvidéki programokat is megjelenít, amelyeket térképen is jelöl.

2014.03.19 08:02MTI
freedigitalphotos.net

A most indult új szolgáltatás az alkalmazás elindításakor automatikusan lekérdezi a felhasználó GPS-pozícióját, és ez alapján kiválasztja a megfelelő parkolási zónát, megkönnyítve ezzel a parkolást - ismertette a kerület önkormányzata.

Az applikáció a parkolás elindulása után számolja az eltelt időt, és 10 perccel a parkolás harmadik órájának lejárta előtt automatikusan megkérdezi a felhasználót a parkolás folytatásáról.

A parkolás a Stop gomb megnyomásával és a megfelelő üzenet elküldésével bármikor leállítható.

Jelezték: a városrész vezetése kiemelt feladatnak tekinti a digitális csatornák használatát az ott élők tájékoztatásában, ezért vezették be egyebek mellett az internetes online ügyfélszolgálatot, a nyári időszakban pedig az UV-B sugárzásmérő-szolgáltatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.