Mobileszközön kapcsolódnak majd az internethez

infosarok.hu: Új közösségi webhely és hírportál indul

A Pannon GSM Távközlési Zrt. infosarok.hu néven egy új, beágyazott hírportált is tartalmazó webhelyet, illetve az internet használatot is megkönnyítő útmutató szolgáltatást indít.

2008.06.02 12:27MTI
hirdetés

Ove Fredheim, a társaság vezérigazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: a következő 1 millió felhasználó már nem vezetéken, hanem mobil eszközökön keresztül kapcsolódik majd az internethez. Tavaly év végén a magyar háztartások 27 százaléka rendelkezett világhálós kapcsolattal és a lakosság 39 százaléka internetezett 2007 végén.

A vezérigazgató kifejtette: a visszajelzések szerint az emberek többsége számára még mindig nem elég érdekes az internet részben azért, mert nem találják meg ott a számukra fontos, keresett információkat. Ove Fredheim a portál fejlesztési és későbbi befektetési költségeiről nem nyilatkozott, csupán annyit mondott néhány száz millió forintról van szó. A cél az, hogy az infosarok legyen a legkedveltebb magyarországi kezdő oldal.

Az infosarok a legfontosabb, például a családról, a szórakozásról, a sportról és az egészségügyről szóló témák linkgyűjteménye, ahonnan elérhető a beágyazott hírportál, a hirsarok.hu is. Ezt utóbbira az olvasók is küldhetnek be írásokat. Kérdésekre válaszolva a vezérigazgató elmondta: remélik, hogy a webhely és a hírportál eltartja önmagát, s üzletileg is sikeres lesz.

A fő bevétel a reklámokból származik majd. Ove Fredheim úgy vélte, akkor lehet sikeres a webhely és a hírportál, ha bekerül az első öt leglátogatottabb internet oldal közé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.