Időjárás

Finnországban leesett az első hó - videó

Hideg, fagyos légtömeg érkezett Finnországba, és magával hozta a szezon első havazását.

2021.09.15 16:14ma.hu

Az Időkép egyik olvasója jelentette a finnországi Ouluból, hogy ott már leesett az első hó. Mint a portál írja, hideg, fagyos légtömeg érkezett Finnországba kedden annak a ciklonnak a hátoldalán, amely most már Oroszország északnyugati része fölött örvénylik. Ez a hideg légtömeg a következő napokban dél felé terjeszkedik, és nálunk is véget vet a szeptemberi nyárnak.

Finnország nagy részén téliesre fordult az időjárás, tegnap többfelé az 5 fokot sem érte el a csúcshőmérsáklet. Ouluban, az ország hatodik legnépesebb városában sűrű havazás is társult a hideg mellé, a lehulló hó a fagypont közeli hőmérsékletnek köszönhetően megmaradt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.