Időjárás

A hétvégén érkezik az első hőhullám

35 fok főlé emelkedhet a hőmérséklet!

2021.06.17 15:08MTI

A hétvégén érkezik az idei első hőhullám - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán.

Az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésük szerint pénteken túlnyomóan napos, csapadékmentes idő várható kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Hajnalban 11-20 fok várható. Délutánra 31-35 fokig melegszik a levegő.

Szombaton is sok lesz a napsütés. A Tiszántúlra esetleg besodródhat egy-egy zápor, zivatar, de másutt nem lesz csapadék. A minimumhőmérséklet 13-21 fok között valószínű. A nappali maximumok 31 és 35 fok között alakulnak.

Vasárnap is napos időre lehet számítani, de néhol előfordulhat zápor, zivatar. A hajnali 14-22 fokról 31-35 fok közé emelkedik a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.