Tragikus baleset

Apjával épített jégkunyhó temetett maga alá egy kisfiút Svájcban - a gyermek nem élte túl

Mindketten bent voltak, amikor az iglu összeomlott.

2021.02.17 19:28MTI

Maga alá temetett egy kisfiút Svájcban egy beomlott jégkunyhó, amelyet apjával épített. A tragikus balesetben a hétéves gyerek meghalt.

A jégkunyhó elkészítésén napokig dolgozott együtt apa és fia a kelet-svájci hegyekben fekvő faluban, az unterengadini Taraspban. A hótömbökből készülő építmény azonban kedden, miközben mindketten benne voltak, összeomlott.

Az apának sikerült kiszabadulnia, és mások segítségével megpróbálta kiásni a hó alól kisfiát.

A gyereket 15 perccel az iglu összeomlása után találták meg, és a kiérkezett mentők azonnal megkezdték az újraélesztését. Kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét, mert túl hosszú időre maradt oxigén nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.