Időjárás

Kora tavaszias meleg érkezik csütörtökön

Csütörtökön a viharos déli-délnyugati széllel érkező enyhe levegő hoz kora tavaszias időjárást.

2021.01.18 18:32ma.hu

A kedden vegyeshalmazállapotú csapadékkal érkező melegfront szerda délután lassan elhagyja térségünket. Mögötte megerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik a déli-délnyugati szél, ami több fokkal melegebb levegőt hoz magával. A csúcshőmérséklet többfelé emelkedhet 10 fok fölé, délnyugaton 13-14 fokos maximumokat is mérhetünk, de a Dél-Dunántúl főn kialakulására hajlamosabb pontjain akár 15 fok is lehet.

Északkeleten ettől hűvösebb időre, 4 és 9 fok közötti hőmérsékletekre van kilátás - írja az Időkép.

Az enyhe, szeles idő mellett sok napsütésre is számíthatunk, de északkeleten helyenként tartósan beragadhat a köd és az alacsony szintű rétegfelhőzet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.