Időjárás

Felhőszakadás, zivatarok és hőség miatt is figyelmeztetést adtak ki

A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű.

2020.08.12 09:30ma.hu

Az ország nagyobb részén többnyire gyengén felhős, napos idő lesz. A délnyugati harmadban azonban a nap első felében még erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és elszórtan záporeső, zivatar is kialakulhat, majd délutántól északkelet felől ott is egyre többfelé csökken a csapadékhajlam, estére pedig kiderül az ég. Főként keleten megélénkül az északi, északkeleti szél, zivatarok környezetében azonban erős, viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű. Késő estére általában 18 és 25 fok közé hűl le a levegő - írja az OMSZ.




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.