Időjárás

Látott már vasúti síneket a levegőben lebegni? - képek a hétvégi döbbenetes időjárásról

A heves esőzés kimosta a töltést a vágány alól Zalaszentjakabon a hétvégén.

2020.07.27 10:03ma.hu
MTI/Varga György

A heves esőzés miatt megrongálódott az út a Zala megyei Miháld és Pat között 2020. július 26-án. Pat település az esőzés miatt közúton megközelíthetetlenné vált a hétvégén.

MTI/Varga György

A közútkezelő dolgozói egész vasárnap a helyreállításon dolgoztak a heves esőzés miatt megrongálódott úton a Zala megyei Miháld és Pat között.

MTI/Varga György

A heves esőzés miatt megrongálódott út Zalaszentjakabon 2020. július 26-án.

MTI/Varga György

Levegőben lógó vasúti sínek Zalaszentjakabon 2020. július 26-án. A heves esőzés kimosta a töltést a vágány alól.

MTI/Varga György

A galamboki halastóból kizúduló víz miatt megroogálódott kerítés 2020. július 26-án. A Zala megyei falu határában lévő, két részből álló tó mindkét gátja átszakadt július 25-én.

MTI/Varga György

A galamboki halastóból kizúduló víz miatt leszakadt híd 2020. július 26-án. A Zala megyei falu határában lévő, két részből álló tó mindkét gátja átszakadt július 25-én.

MTI/Varga György

A halastó átszakadt gátja a Zala megyei Galambokon 2020. július 26-án. A falu határában lévő, két részből álló tó mindkét gátja átszakadt július 25-én.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.