Időjárás

Leszakad a Rinya-patak hídja Nagyatádnál - autó a vízben! - képek

A 68-as főút több szakaszát lezárta a rendőrség vasárnap a heves esőzések okozta károk miatt.

2020.07.26 18:42ma.hu

A főút nagyatádi elkerülő szakaszán található hídon a megáradt Rinya-patak miatt csak gyalogosok és kerékpárosok közlekedhetnek, gépjárművekkel kerülni a 6807-es úton Babócsa felé, vagy a 61-es főúton Csokonyavisonta felé lehet.

A 68-as főút 38-as kilométerénél - szintén a nagyatádi elkerülő úton - az útburkolat beszakadt, ott teljes útlezárás van érvényben.

Ugyancsak nem lehet közlekedni a 68-as úton Böhönye és Segesd között egy leszakadt híd miatt. A rendőrök a forgalmat a környező utakra terelik.

A rendőrség szombaton vízátfolyások miatt a 60-as kilométertől a Tapsonyi elágazásig, valamint az 51-es kilométerszelvénytől Segesdig zárta le a 68-as utat.

MTI/Varga György

Személygépkocsi a vízben a heves esőzés miatt megáradt Rinya-patak leszakadt hídjánál a 68-as főút Nagyatádot elkerülő szakaszán 2020. július 26-án.

MTI/Varga György

A heves esőzés miatt megáradt Rinya-patak leszakadt hídja a 68-as főút Nagyatádot elkerülő szakaszán 2020. július 26-án.

MTI/Varga György

A nagy esőzés miatt kiáradt Rinya-patak vízével elöntött terület Nagyatádon 2020. július 26-án.

MTI/Varga György

A nagy esőzés miatt kiáradt Rinya-patak vízével körülvett garázsok Nagyatádon 2020. július 26-án.

MTI/Varga György

A nagy esőzés miatt kiáradt Rinya-patak vízével elöntött utca Nagyatádon 2020. július 26-án.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.