Időjárás

Szörnyethalt egy ló Kecskemét egyik városrészében

Mindemellett egy ház 300 négyzetméteres tetőszerkezetét vitte le a szél teljes egészében a csillárral együtt Kecskemét-Katonatelep térségében.

2020.02.11 15:44ma.hu

A hírös.hu beszámolója szerint jelentős károkat okozott Kecskemét területén hétfőn a Ciara viharciklon peremén tomboló szélvihar, a megyében 11 alkalommal kellett riasztani a tűzoltókat. Kecskemét-Kisfáiban egy hatalmas nyárfát csavart ki a szél, mely egy, a közelben tartózkodó lovat talált el. Az állat azonnal elpusztult.

Mindemellett egy ház  300 négyzetméteres tetőszerkezetét vitte le a szél teljes egészében a csillárral együtt Kecskemét- Katonatelep térségében.

A tanyán jelenleg sincs áram, mivel az elektromos kapcsolószekrény is kiszakadt a helyéről. Helyszíni beszámolók szerint hamar kiérkeztek a tűzoltók, valamint az áramszolgáltató munkatársai is, azonban a szolgáltatást nem tudták visszaállítani. Sem a melléképületben, sem pedig a főépületben, ahol a család lakik, nincs áram. A tulajdonos szerint több millió forintos a kár.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.