Időjárás - közlekedés

Jégpáncél borítja az utakat Észak-Magyarországon

Nagy területen ónos csapadék okoz fennakadást.

2020.01.09 11:19ma.hu

Ónos eső, ónos szitálás nehezítette a reggeli közlekedést az északi és északkeleti megyékben - írja az Időkép. Északkeleten a nap folyamán huzamosabb ideig lehet még számítani a csapadékra, máshol olvadás várható.

Az Északi-keleti országrészben a Hernád völgyében, Eger és Nyékládháza közelében, valamint Kisvárda és Nyírbátor térségében ónos eső esik,vagy szemerkél az eső. A gyorsforgalmi utak, a fő és mellékutak a szórás nyomán sónedvesek, de a 49-es főúton Mátészalka közelében csúszós szakaszokra lehet számítani. A mellékutakat is végig szórták a munkagépek, ennek ellenére Edelény térségében és a Nyírségben síkosságra készüljenek! - figyelmeztet az Útinform.

A Katasztrófavédelem információi szerint Egerben baleset is történt, a csúszós utak következtében két autó karambolozott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.