Időjárás

Az ország nagy részén ismét tartós, sűrű ködre figyelmeztetnek

Sokfelé előfordulhat ködszitálás, ónos ködszitálás, itt-ott hószállingózás.

2019.12.08 08:51MTI

Az ország nagy részén sűrű ködre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: sokfelé előfordulhat ködszitálás, ónos ködszitálás, itt-ott hószállingózás.

A tartós, sűrű köd miatt Budapestre, illetve Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Zala megyére adták ki a figyelmeztetést.

Az előrejelzés szerint vasárnap a leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 0 és plusz 6 fok közé melegszik a levegő.

Címlapfotó: Az Erzsébet híd ködös időben 2019. december 4-én. (MTI/Balogh Zoltán)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.