Időjárás

Nem jön fordulat az időjárásban

Szép hétvége áll előttünk, enyhe idő, egyre több napsütés lesz jellemző a következő napokban.

2019.11.21 05:55ma.hu

Péntekig többször lehet borús időben részünk, kevés csapadék is előfordulhat, reggelente pára- és ködfoltok ronthatják a látási viszonyokat. Ezt követően, a hét utolsó napjain azonban száraz, napos idő ígérkezik, a természetbe vágyók nyugodtan tervezhetnek kirándulást hétvégére. Legfeljebb az élénk, erős délkeleti szél ronthat hő- és komfortérzetünkön.

Csütörtökön eleinte északon, délután már csak keleten eredhet el helyenként az eső. A borús idő véget ér, a nap második felében hosszabb-rövidebb időszakokra mindenütt felszakadozik a felhőzet. A péntek reggelre többfelé kialakuló pára, köd és alacsonyszintű rétegfelhőzet néhol azonban tartósabban megmaradhat. Északkeleten gyenge eső, szitálás is előfordulhat.

Csütörtökön és pénteken 5-12 fokos minimumokra, 10-17 fokos maximumokra van kilátás, ennél hidegebb napközben csak a felhősebb tájakon lehet - írta az időkép.hu.

Hétvégén minimumok és maximumok tekintetében egyaránt 3-4 fokot visszaesik ugyan a hőmérséklet, viszont nem fog esni, többórás napsütésre mindenütt számíthatunk. A délkeleti szél vasárnapig sokfelé élénk, időnként erős lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.