Időjárás

Száraz, meleg idő várható a hétvégén

Többfelé 20 fok körül alakulnak a maximumok.

2019.10.10 19:35MTI

Meleg idő várható a hétvégén, többfelé 20 fok körül alakulnak a maximumok, csapadékra nem kell számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken a köd feloszlása után általában fátyolfelhős, napos idő lesz, csapadék nem várható. A légmozgás viszont élénk, Sopron és a Fertő tó körül olykor erős lesz. A leghidegebb órákban 3-9 fok valószínű, napközben 16-21 fokig melegszik fel a levegő.

Szombaton a ködfoltok feloszlása után döntően napos idő lesz, csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet 3 és 9, a maximumhőmérséklet 17 és 23 fok között várható.

Vasárnap is napos idő lesz a köd feloszlása után, csapadékra nem kell számítani. A legalacsonyabb hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.