Időjárás

Időjárás: kis lehűlés után jön a melegedés

Lesz még 20 fok a lehűlés után, a hét végére, a jövő hét elejére visszajön a melegebb őszi idő.

2019.09.18 05:30Ma.hu

Még nem kell teljesen berendezkedni a hideg őszi időre, a hét végére lassan emelkedik a hőmérséklet, jövő hét elejére az Időkép szerint visszatérnek a 20 fok feletti maximumok.

Szeptember első felében kitartott a késő nyári idő, kedden viszont egy markáns hidegfront hozza meg a hideg őszi időt. Olyannyira, hogy csütörtök, péntek hajnalban fel kell készülni talajmenti fagyra.

Éjszakánként jelentősen lehűl a levegő, a legtöbb helyen 10 fok alatti minimumokkal kell számolni és vasárnapig 20 fok alatti maximumokkal. A következő napok szeles időjárása még inkább ronthat hőérzetünkön, mindenképp meleg, réteges öltözetben induljunk útnak! A nap viszont sokat fog sütni, számottevő csapadék nem lesz a hét második felében. A hét utolsó napján pedig a déliesre forduló áramlással az ország déli és nyugati felén újra 20 fok fölé mehet a csúcshőmérséklet.

Marad a száraz, szeles idő a jövő hét elején, de visszatér a melegebb idő 20-25 fokos maximumokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.