Forgószél

Így készülnek az áram helyreállítására a hurrikán után - videó

Gigantikus készültség Floridában, 34 állam katasztrófavédelmise áll rajtra készen.

2019.09.02 15:54ma.hu

Számtalan jármű sorakozik, míg a szem ellát, Florida állam városaiban, előre felkészülve az eddigi legerősebb forgószél pusztítását követő helyreállítási munkálatokra. Már 34 állam legénysége állomásozik Floridában, farkasszemet nézve az 5-ös erősségű Dorian hurrikánnal.

Nincs könnyű dolguk, hiszen a villamosenergia-társaságok szakemberinek a forgószéllel "együtt" kell mozogniuk, miután kiderült, bár még nyugat felé tart, azonban várhatóan majd északira veszi az irányt, és Florida keleti partvidéke mentén halad tovább.

Előre terveznek a szakemberek, a hurrikán feltételezett útvonalai alapján meg kell határozniuk az infrastruktúra várható sérüléseit és a szükséges helyreállítási munkálatokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.